zondag 13 januari 2013

Nieuws Babycadeaublik 1Zo, eindelijk toch maar een blog aangemaakt om iedereen op de hoogte te houden van alles wat met +babycadeaublik te maken heeft.
Inmiddels al weer een paar maanden online met de website en een hoop complimenten mogen ontvangen. Je begint niet zo maar even een webwinkel. Er gaat echt heel veel tijd inzitten. Was aangestoken met het webvirus en had een duidelijk concept voor ogen: een website met babycadeaus in leuke retro blikken, en nog meer leuke babyspullen maar dan ook in de retro stijl.
Al met al is er steeds meer in het assortiment gekomen, ben begonnen met de cadeaupakketten in blik, de retroblikken en de babykleding van Froy en Dind, daarna kwamen de babyzeepjes en de miniatuurkastjes.
Vervolgens kwam er steeds meer bij. Was eigenlijk niet van plan zelf dingen te gaan maken, maar als je echt iets origineels wil in het assortiment bleef er maar 1 optie over, toch dingen zelf maken. Zoals de speenkoordenhttp://www.babycadeaublik.nl/babycadeaus/speenkoorden/speenkoorden-eigen-merk.html!


Van de week druk bezig geweest met het maken van luiertassen van leuke retrostof. Veel werk maar ze zijn echt wel gaaf geworden. Heb de luiertassen helemaal gevoerd en doorgestikt met oranje neongaren.http://www.babycadeaublik.nl/luiertas-eigen-merk-retro-baby-shop.html


Het volgende project worden de eigengemaakte babydekbedhoezen en babylakens( als ik tijd heb).
Staan al op de website als stof, moeten alleen nog even gemaakt worden!http://www.babycadeaublik.nl/babykamer/beddengoed-babykamer.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten