vrijdag 15 februari 2013

Babyschoentjes en kussens


Poco Nido retro Babyschoentjes


Druk geweest om die geweldige babyslofjes van Poco Nido op de website te zetten, ze zijn echt gaaf! Zelf ook nog even wat foto's gemaakt, bij de retro babyschoentjes zit een kartonnen cadeaukoker waar je een spaarpot van kunt maken! Echt een geweldig cadeau om te geven.

Speenkoord retro appel groen

Tussen neus en lippen door ook nog even kussenhoesjes gemaakt, staan inmiddels ook al op de website! De speenkoorden met appeltjes ook nog even gemaakt, de binnenkant veranderd en afgewerkt met rood band. Zien er echt retro uit.


Kussen met vlinders voor de babykamer

Ook nog verlichting op de website gezet, een paddenstoellampje en een konijnlampje. Ook weer foto's gemaakt van de paddenstoellamp, want op de eerste foto leek het wel een roze lamje i.p.v rood.  Heb de lockmachine maar even ingespannen met wit garen voor de dekbedhoezen, lakens en kussens. Ziet er dan wel top uit en netjes afgewerkt. Ik had nog wat tijd over dus heb van die kleurrijke vlinderstof ook nog maar een luieretui gemaakt en afgewerkt met kantjes en lintjes. Staat inmiddels ook al op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten