vrijdag 8 maart 2013

Muurstickers met bloem en origineel babycadeau in retro blikken koffertjes

Beziggeweest met de website, alles anders ingedeeld. Hopelijk is het nu overzichtelijker geworden om een babycadeau uit te kiezen. Tussen door nog even een luiermatje gemaakt voor die retro luiertas Bambino.


Luiertas Bambino met verschoningsmatje


Kapstok muursticker bloem Forest Friends
Als ik tijd heb wil ik volgende week aan de slag om een paar stoere luiertassen( ook voor mannen) te maken. Een stoere vent gaat natuurlijk niet met zo'n bloemetjes luiertas lopen! Nieuwe muurstickers met bloem op de website gezet. De grote muurstickers zijn als kapstok te gebruiken en de kleinere muurstickers staan gewoon geweldig in de babykamer.
Ook nog materiaal gekocht om mobiels voor de babykamer te maken. Ik kom eigenlijk tijd te kort. Moet ook nog een en ander toevoegen aan de website. Nog meer gekleurde dieren muurstickers met nopjes. Ze zijn echt heel gaaf voor de babykamer. Ga mij van de week ook nog even verdiepen in de foto's van de website, er moet nog het een en ander veranderd worden. Voorlopig genoeg dingen om mij mee bezig te houden.

Steeds meer wordt er gezocht naar de originele babycadeau pakketten. Ze zijn natuurlijk ook helemaal geweldig. Die heerlijk zachte 100% katoenen baby kleding van Froy & Dind die ook mooi blijft in de was. De cadeaupakketten zijn verpakt in retro blikken koffertjes of blikken. Superhandig voor als je kindje bijvoorbeeld gaat logeren maar ook als lunchtrommeltje te gebruiken. Echt een origineel kraamcadeau!

Cadeaublik XXS Danish Red


Geen opmerkingen:

Een reactie posten