vrijdag 18 oktober 2013

Een origineel kraamcadeau of babycadeau nodig?

Een origineel kraamcadeau of babycadeau nodig?

Ken je onze mooie en originele babycadeau pakketten al?

Babycadeaublik heeft een aantal babycadeaupakketten samengesteld. Het basispakket bestaat uit een rompertje, een mutsje en een slab, allemaal van het hippe merk Froy & Dind en verpakt in een mooie cadeaudoos. Dit basispakket is uit te breiden met omslagdekens, babyslaapzakken etcetera; alles naar uw wens. Het ideale originele kraamcadeau!
Wij verpakken deze uitgebreide pakketten met retro babykleding in een leuk Froy & Dind blikken koffertje of in een mooie blikken doos van Froy & Dind. De babykleding van Froy en Dind past goed bij elkaar qua kleur en motief. U kunt zelf kiezen welke maat romper u wilt bestellen: maat 50-56 voor een kleinere pasgeboren baby of maat 62-68 voor een wat grotere baby.

Natuurlijk kunnen wij een pakket voor u aanpassen voor een tweeling of meerling. Indien gewenst kunnen wij een romper in dezelfde kleuren leveren. Of juist in verschillende kleuren. Het is namelijk makkelijk voor de ouders om in het begin verschillende kleuren te gebruiken bij een eeneiige tweeling. Binnenkort meer nieuws!

Als u dit wil kunnen wij zo'n mooi en origineel babycadeau ook namens uw bedrijf sturen. Het pakket wordt dan bij de kersverse ouders thuis bezorgd met een mooie kaart(met een zelfgekozen tekst).
Babycadeaupakket Medium Danish Red Froy en Dind

Geen opmerkingen:

Een reactie posten