donderdag 27 juni 2013

Muurstickers met safaridieren en uitbreiding assortiment Froy en Dind

Inmiddels zijn die fantastische muurstickers met wilde dieren online!
Safari Friends groeimeter muursticker
Suki meisje Colorique
Sinds deze week nieuw in het assortiment artikelen van Peas http://www.babycadeaublik.nl/babyslofjes-met-appeltjes.html. Te gekke babyslofjes met sterretjes en appeltjes, speendoekjes en babymutsjes. Bij deze babyspullen zit een grappige wenskaart. Wij kunnen het voor je versturen naar de ouders van de baby, maar je kunt het natuurlijk ook zelf geven!
 
Babyslofjes met appeltjes van Peas

Nieuw zijn ook die geweldige Suki poppen van Colorique. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, een met pop en een Suki meisje.
Vintage wieglakentje met dolfijntjes, helemaal te gek voor een retro babykamer.

Volgende week wil ik beginnen aan de dekbedhoezen met roodkapje. Ik denk in ieder geval dat ze erg origineel gaan worden.  Heb weer hele leuke retro stofjes liggen om mooie dingen van te maken. Binnenkort meer!

Volgende maand een klein feestje hoera! Babycadeaublik bestaat al weer 1 jaar.  De website is verder uitgebreid. Het assortiment met babycadeaus is uitgebreid. Wij proberen iedere keer weer zo veel mogelijk originele babyspullen in het assortiment te krijgen. Denk aan handgemaakte knuffels, vintage wieglakens, eigengemaakte speenkoorden etc.  Inmiddels is het assortiment van Froy en Dind ook verder uitgebreid met boxpakjes, omslagdoeken, dekbedhoesjes voor een ledikant of wiegje. Mocht je andere suggesties hebben dan zijn deze altijd welkom. Stuur dan even een e-mail naar ons: info@babycadeaublik.nl of via de website Babycadeaublik
Boxpakje met aardbeien Froy & Dind


Geen opmerkingen:

Een reactie posten