dinsdag 16 juli 2013

Verlichting retro babykamer en ledikantlakens en nog veel meer inspiratie voor de babykamer

Nu nog meer te gekke lampen in het assortiment, met te gekke retro printjes. Wat denk je van een lamp met fluor print of schattige bloemetjes. De lampen worden op bestelling bij een atelier gemaakt en zijn in kleine oplage verkrijgbaar en van het merk http://www.funky-friday.com. Binnenkort nog meer leuke prints!
Hanglamp bloemen met neon


Erg druk geweest met het maken van ledikantlakens. Ledikantlaken gemaakt effen stof gecombineerd met een stofje met roodkapje. Van echte vintage stof ledikantlaken gemaakt voor een retro gele babykamer.

Kussen met kabouters
Kussen met retro scooter
Boxpak Froy & Dind
Kussenhoesen met kabouters en retro scooters. Genoeg stofjes om nog veel meer leuke dingen te maken. Ben van plan om originele opbergzakken te gaan maken voor de babykamer of kinderkamer. Inmiddels staan alle mooie babyspullen van Froy & Dind ook online. Mooie dekbedhoezen voor een ledikant of wiegje. Of wat denk je van die schattige boxpakjes?

 
Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben neem dan ook even een kijkje op de website van Dreumes en Zo.Voor heel veel ideeën voor het inrichten van de babykamer!





Ben je zwanger? Babykamer artikelen shop je bij DreumesenZo.http://www.dreumesenzo.nl

Dreumes enZo staat voor leuke baby en kinderkamer inrichting. Je vind er de leukste en hipste Babykamer Accessoires en Kinderkamer artikelen. Dus verwacht je een kindje? En ben je op zoek naar originele producten dan moet je zeker hier eens rondkijken.

Kijk eens  in de verschillende inspiratie kamertjes, er zijn ideeën en thema’s beschreven voor zowel jongens als meisjeskamers. Maar ook lieve babykamers voor als je nog niet weet wat het wordt. Zo is er een Uilen Babykamer of bambi Kinderkamer, een stoere voor  jongens en natuurlijk een roze voor meisjes. Tips voor kleuren, kinderbehang en meubels. En creatieve ideeën voor het zelf maken van accessoires en muurdecoratie.  Zo kun je er met ieder budget terecht.

Vergeet de uitgebreide collectie Kinderlampen niet te bekijken, de categorie is opgedeeld in soort lampen en je vind er dan ook hanglampen, figuurlampen en nachtlampjes in alle prijsklassen.  Een lamp is een echte eyecatcher in de babykamer of kinderkamer. Het is dan ook belangrijk dat deze met de grootste zorg wordt uitgekozen. Je vervangt de lampen in de babykamer niet zo snel en vele moeten toch een aantal jaren mee gaan.
Uilen lampenkap

Naast alle babykamer accessoires kun je er ook terecht voor praktische babyspullen zoals de handige extra grote hydrofiele doeken. Deze hydrofiele doeken van 115x115 cm zijn super makkelijk en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Je kunt er je kindje mee inbakeren, gebruiken als lakentje of bescherming over de kinderwagen tegen de zon in de zomer. Ook zijn ze heel handig tijdens het voeden in het openbaar. Deze hydrofiele luiers zijn te bestellen in handige 3-packs en leuk combineerbaar met de gewone formaat hydrofiel luiers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten