vrijdag 9 augustus 2013

Cocons met mutsjes en vestjes handgebreid van Tibbington

Nieuw zijn die mooie cocons met mutsjes, allemaal handgebreid. Een origineel kraamcadeau om te geven.  Of wat denk je van een handgebreid vestje met zo'n schattig mutsje? Ook als bedrijf perfect om te geven als babycadeau! Natuurlijk wordt alles mooi ingepakt.
Cocon met mutsje Tibbington
Tibbington

Tibbington is een nieuw merk van Nederlandse bodem.  Zij ontwerpen en maken hartverwarmende babykleding en accessoires. Allemaal gebreid. Stoer, lief, eerlijk en comfortabel. 

Uniek is de babycocon met het mutsje. De babycocon geeft het baby'tje een vertrouwd en geborgen gevoel. Rondom zacht en warm. Welke ouder wil nu niet zo'n schattige foto van hun baby.

Tibbington heeft 3 lijnen: de stoere Original Cocon & muts in aardse tinten. De producten van de Granny’s lijn worden gebreid door √©chte Hollandse oma’s. Oud voor jong en met veel liefde gemaakt. En dan is er nog een Fair Trade lijn, in ontwikkeling, uit de Filippijnen.  

Tibbington werkt alleen met  superzachte garens. Zo is de Grannies lijn gemaakt van eko-tex gecertificeerd  100%  merino wol. Prikt niet, kriebel niet, voelt zacht en elastisch aan, koelt in de zomer en verwarmt  in de winter! En je kan het gewoon wassen in de wasmachine.

Leuk om te geven, prachtig om te krijgen, goed voor de wereld. Want voor elk verkocht product, geeft Tibbington een passend product aan de kinderen van het weeshuis 'Angels House' in de Filippijnen. Buy one, give one. Zo verspreiden we samen geluk!

(H)eerlijke babybasics, krachtig door hun eenvoud: "the knitted love of Tibbington".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten