zaterdag 1 maart 2014

Inrichting van de babykamer


Babykamer
Voor de basis inrichting van de babykamer heb je 2 belangrijke dingen nodig n.l. een babybedje en een commode. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wiegje. De commode heb je nodig om je baby te wassen en te verschonen. Het babybedje hoeft niet nieuw te zijn. Kijk even op internet, er wordt genoeg 2e hands aangeboden.
Het is juist leuk om oud en nieuw met elkaar te combineren.  Als je voor een wit ledikantje kiest, dan kun je je natuurlijk uitleven met gekleurde accessoires.( kussentjes, dekbedhoes, lakens etc.). Er wordt geadviseerd een ledikantje aan te schaffen en te letten op de afstand van de spijlen van het babybedje of wiegje. De afstand moet ongeveer tussen 4.5 en 6.5 cm  zijn.
Retro ledikantje
Voorbeeld babykamer ledikant

Het inrichten van de babykamer is een leuke bezigheid, je bent zwanger en wat is leuker dan om je bezig te houden met het inrichten van de babykamer! Er is zoveel keuze, wil je de babykamer traditioneel inrichten of ga je voor heel veel kleur. Om de babykamer origineel in te richten heb je niet veel nodig! Het hoeft dus niet veel te kosten. Neem bijvoorbeeld een oude ladekast, die kun je schilderen en eventueel gebruiken als commode, let wel op de hoogte van de kast. Met muurstickers geef je iedere muur een heel ander accent. Het hoeft dus niet veel te kosten.
Kijk even naar de mooie muurstickers voor de babykamer in ons assortiment. Van lieve hertjes tot levensechte dieren.
Ook voor origineel behang kun je bij ons terecht. Je hoeft maar een muur met een origineel behang te doen en je hebt al een hele andere kamer. Laat de andere muren effen of geef ze een kleurtje in pastel of felle kleuren. Kijk ook eens op een site als Pinterest voor leuke idee├źn voor de babykamer. Wij hebben zelf ook een inspiratiebord gemaakt. Je kunt Babycadeaublik ook volgen op Pinterest, dit is een digitaal prikbord met heel veel ideetjes, waar we regelmatig nieuwe dingen opzetten.

Mocht je vragen hebben over muurstickers of onze lampen of een van onze andere producten, laat het ons even weten. Stuur ons dan even een e-mail of gebruik onze contact pagina.

Sinds kort hebben wij de fantastische muurstickers van Wall Pops in het assortiment. Je kunt deze prima combineren met onze lampen voor de kinderkamer. Wij zijn begonnen met het ontwerpen van onze eigen lampen en we vinden dat ze erg origineel zijn, we houden n.l. van een retro sfeer. Hieronder een voorbeeld van een mooie combinatie.
Muursticker pakket Jungle dieren
Hanglamp babykamer met dieren


Op dit moment worden er nog meer te gekke lampen gemaakt, binnenkort meer....

Luiermatjes
Luiermatjes en toilettasje
Te gekke verschoningsmatjes gemaakt van geplastificeerd katoen, dus makkelijk schoon te maken, natuurlijk met kleurrijke printjes. Er komen nog 2 printjes bij, een met vogels en een met kleine bloemetjes in rood, wit en blauw. Meteen ook maar even een toilettasje gemaakt. Binnenkort op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten