maandag 17 maart 2014

Hanglampen en wandlampen voor de babykamer en kinderkamer

Deze hanglampen en wandlampen voor de babykamer en kinderkamer,zijn nieuw en natuurlijk weer van ons eigen ontwerp! Wat vinden jullie, zijn ze niet geweldig, de lampen met retro scooters en de lampen met dieren uit het bos? Kies zelf, wordt het een wandlampje als blikvanger in de babykamer of wordt het een hanglamp.
Hanglamp en wandlamp met retro scooters

Hanglamp en wandlamp met retro scooters
Er zijn ook weer  kleurrijke schattige knuffels bijgekomen in het assortiment, er komen steeds nieuwe babycadeaus bij! Het assortiment wisselt steeds omdat we proberen de meest originele knuffels als kraamcadeau aan te bieden.
Aapjes knuffel met lange benen van Global Affairs

1 opmerking:


  1. U kunt een vloer lamp die is een stuk, in welk geval je grootste zorg is dat het niet aantasten of uit te gaan van stijl te kiezen. Overkoepelende staande lampen zijn een goede compromis. Ze zijn dramatisch en mooi en geven warm en diffuus licht en perfect in elk corner.I ben ook als Arching staande lampen voor mijn huis of kantoor. u kunt industriële vloerlamp genaamd. krijgen industriële moderne lamp voor uw huis of kantoor atIndustriële vloerlamp Nederland

    BeantwoordenVerwijderen