vrijdag 20 juni 2014

Babykleding met retro printjes

We zijn druk bezig geweest met het ontwikkelen van een onze eigen babykleding met retro prints. De serie met babykleding bestaat uit boxpakjes, t-shirts, t-shirtjurkjes en overgooiers.
De mooie printjes zijn makkelijk met elkaar te combineren.

Boxpakje retro met bloem
De prints op de t-shirts en boxpakjes kunnen door een meisje of jongetje worden gedragen. De baby t-shirts zijn verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m maat 86. De boxpakjes vanaf maat 50 t/m maat maat 80.
De boxpakjes zijn superhandig als je de baby meeneemt in een draagdoek!

Babykleding retro stof


De jurkjes zijn er in 2 uitvoeringen: als t-shirt jurkje en als overgooier(te combineren met onze t-shirts). Het t-shirt jurkje is verkrijgbaar vanaf maat 56 t/m maat 86. De overgooier is verkrijgbaar vanaf maat 68 t/m maat 86. 
Retro t-shirt jurk en overgooier baby

T-shirt en overgooier gecombineerd

T-shirt retro bloemDe babykleding is gemaakt van tricot van 95% katoen met 5% elastan en kan gewoon in de wasmachine op 40ยบ worden gewassen. De babykleding wordt op bestelling speciaal voor jou gemaakt, we hebben daarom ook een levertijd van ongeveer 2 weken! Check de website, want soms hebben we sommige maten op voorraad. Als je dit wil verpakken wij de babykleding en versturen het naar de pasgeboren baby! Voor de juiste maat, kijk even op onze maattabel.


Babykleding stof retro bloem
Geen opmerkingen:

Een reactie posten